Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Просто на нашите управници не им изнася да направят нещата поне веднъж цивилизовано и по европейски, нищо че сме в ЕС.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Е с какво ще пълним хазната?!
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Изместваме темата, но лично аз смятам, че не пълним хазната, а джобовете на шайка крадци и разбойници.
        То само да се огледаш наоколо и ще ти стане ясно.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Не може ли вместо да се разсъждава за кубици, възраст, катализатори и Бог знае какво още, просто да се измери какво излиза от ауспуха, да се отчете годишния пробег и на базата на това да се определи и пътния данък???

Омръзнало ми е да ме правят на маймуна само и само за да ми вземат парите.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Не може ли вместо да се разсъждава за кубици, възраст, катализатори и Бог знае какво още, просто да се измери какво излиза от ауспуха, да се отчете годишния пробег и на базата на това да се определи и пътния данък???

Омръзнало ми е да ме правят на маймуна само и само за да ми вземат парите.
            Както казах, не може, защото няма да има за крадене.
            Иначе още по-лесно става, ако пътния данък се включи в цената на горивата - най-елементарното и елегантно решение.
            Колкото повече караш или колкото повече ти гори колата, съответно замърсява - толкова повече плащаш.
            Ама пак няма да има за крадене и схемички.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Идеите които давате са чудесни, но ще се дадат няколко милиона за интегрирането им и крайния резултат пак далеч няма да е като първоначалния замисъл.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                Иначе още по-лесно става, ако пътния данък се включи в цената на горивата - най-елементарното и елегантно решение.
                Колкото повече караш или колкото повече ти гори колата, съответно замърсява - толкова повече плащаш.
                Че той пътния данък от години е в цената на горивото,включиха и винетката към него.Това което плащаме в общината е данък собственост на МПС
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Дам.....

Обективната логика и истина е едно а законовите разпоредби съвсем друго.

На хората вече им писна от това (не само у нас) и няма да търпят вечно.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                    Идеите които давате са чудесни, но ще се дадат няколко милиона за интегрирането им и крайния резултат пак далеч няма да е като първоначалния замисъл.
                    Ами няма, 'щото ще бъдат разработени и интегрирани от същата крадлива шайка разбойници, която споменах преди.
                    Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Че той пътния данък от години е в цената на горивото,включиха и винетката към него.Това което плащаме в общината е данък собственост на МПС
                    За акциза ли говориш?
                    Ако не е за него и наистина данъка и винетката ги има в цената на горивото, значи най-накрая е време да вземем малко гориво и да позапалим някои известни сгради из центъра на София, тяхната м@ма!
                    Last edited by Fear; d.m.y г., 11:28.
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Ами няма, 'щото ще бъдат разработени и интегрирани от същата крадлива шайка разбойници, която споменах преди.
                      Не подозираш колко си прав .

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                        Не подозираш колко си прав .
                        Не само подозирам, ами го знам със сигурност. Достатъчно години наблюдения съм събрал за да стигна до този извод.

Aма хайде стига вече, че темата стана политическа.
                        Разбрах, каквото исках да разбера за данъците, благодарности на всички.
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

За акциза ли говориш?
                          Ако не е за него и наистина данъка и винетката ги има в цената на горивото, значи най-накрая е време да вземем малко гориво и да позапалим някои известни сгради из центъра на София, тяхната м@ма!
                          Акциза и винетката заместиха т.н. пътен данък,другия данък е както ти казах-данък собственост МПС...............
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Не само подозирам, ами го знам със сигурност. Достатъчно години наблюдения съм събрал за да стигна до този извод.

Aма хайде стига вече, че темата стана политическа.
                            Разбрах, каквото исках да разбера за данъците, благодарности на всички.
                            Не бе то е ясно, че за собственици на Алфа не се отнася тая с данъците, ама ти чии си го търсил в ММ не ми стана ясно
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                              Не бе то е ясно, че за собственици на Алфа не се отнася тая с данъците, ама ти чии си го търсил в ММ не ми стана ясно
                              166-цата я купих от Пазарджик, а в тамошния КАТ бяха писали в талона, че няма номер на двигателя.
                              В София, този на канала в КАТ реши да ме праща пак в Пазарджик, да сменям талона, в който този път да е попълнен номера, защото такъв си има.
                              Добре, че можеше номера на двигателя да ми го предоставят от ММ с въпросната официална справка.
                              Та затова ходих там.
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Паркиране

Не, че се хваля, но.................

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X